Vedlikehold og reparasjon skinn

Vedlikehold og reparasjon av skinn

 

Med over 20 år i skinn og salmaker-bransjen har vi opparbeidet allsidig erfaring og fått mange fornøyde og faste kunder, både med reparasjon og vedlikehold av skinn.Vi er stolte av yrket vårt og bærer med glede noe av det gamle håndverksfaget videre.

(I menyen til venstre kan du lese mer om de forskjellige områdene for våre tjenester.)

Vår spesialitet: Reparasjon, rens, pigmentering av skinn

På dette området er gammel fagkunnskap virkelig i ferd med å dø ut. Vi har plukket opp mye av denne kunnskapen gjennom gode forbindelser over mange år. Og vi har lært mye. I dag ser vi at det har lønnet seg. Mange blir gledelig overrasket over de gode resultatene. Enten det gjelder møbler eller bilseter, benker eller stoler i skinn, så løser vi de fleste utfordringer til våre kunders store tilfredshet.

Oppdatert kunnskap om skinn og skinnpleie

Et voksende mangfold av møbelvarianter med nye materialer og løsninger gjør det nødvendig å være oppdatert på vedlikehold og reparasjon. Myndighetenes krav til bruk og håndtering av kjemikalier krever også kunnskap. Derfor legger vi vekt på å tilegne oss kunnskap i takt med tidens krav. Våre produkter for vedlikehold og reparasjon inneholder ikke sterke kjemikalier, men er vannbasert og spritbaserte