Vedlikehold av skinn

   

Reparasjon av skinn var tidligere meget vanskelig å utføre.

Nyere teknologi har gjort det mulig å reparere huller, rifter, misfarging etc. med et resultat som i beste fall blir 100 % usynlig!
Teknologien innenfor garving og pigmentering av skinn har også vært gjenstand for fornyelse, spesielt med tanke på miljø og klima.
Tidligere produkter for garving og pigmentering inneholdt i stor grad sterke løsemidler som i dagens samfunn er forbudt å bruke.
Våre produkter for reparasjon av skinn er laget av miljøvennlige materialer som er i hovedsak vannbasert og spritbasert.

Med over 20 år i skinn og salmaker-bransjen har vi opparbeidet allsidig erfaring og fått mange fornøyde og faste kunder, både med reparasjon og vedlikehold av skinn.Vi er stolte av yrket vårt og bærer med glede noe av det gamle håndverksfaget videre.

(I menyen til venstre kan du lese mer om de forskjellige områdene for våre tjenester.)

Vår spesialitet: Reparasjon, rens, pigmentering av skinn

På dette området er gammel fagkunnskap virkelig i ferd med å dø ut. Vi har plukket opp mye av denne kunnskapen gjennom gode forbindelser over mange år. Og vi har lært mye. I dag ser vi at det har lønnet seg. Mange blir gledelig overrasket over de gode resultatene. Enten det gjelder møbler eller bilseter, benker eller stoler i skinn, så løser vi de fleste utfordringer til våre kunders store tilfredshet.

Oppdatert kunnskap om skinn og skinnpleie

Et voksende mangfold av møbelvarianter med nye materialer og løsninger gjør det nødvendig å være oppdatert på vedlikehold og reparasjon. Myndighetenes krav til bruk og håndtering av kjemikalier krever også kunnskap. Derfor legger vi vekt på å tilegne oss kunnskap i takt med tidens krav. Våre produkter for vedlikehold og reparasjon inneholder ikke sterke kjemikalier, men er vannbasert og spritbaserte

Kompatibel med alle typer skinn.

Reparasjonsprosessen krever ingen varme eller sterke kjemikalier etc. som vil svekke skinnet i etterkant.

Inneholder IKKE Skadelige silikoner, løsemidler etc. som kan skade både skinn og miljø.
Vi har drevet med reparasjon av skinn i over 20 år og er ubeskjedne nok til å si at vi er skikkelig gode på dette.
Er skadene for omfattende, eller sømmer o.l. er ødelagt, har vi vårt eget salmakerverksted som gjør alt fra små sømarbeider til full omtrekking av både skinnseter i bil, skinnmøbler, skinnjakker m.m.
En klassiker hos oss er på bilinteriør å bytte skinnet på f.eks. vangen på førersete, korrigere fargen på den nye biten og sy dette sammen til et perfekt resultat !